Iskolánk ünnepélyes avatása

A meghívott vendégek, a szülők és iskolánk diákjai társaságában 2021. augusztus 31-én átadásra került megújult Csetényi Vámbéry Ármin Általános Iskola
Galambos Szilvia intézményvezető üdvözölte a megjelenteket. Ovádi Péter országgyűlési képviselő, Péterffy Balázs, a Klebelsberg Központ szakmai igazgatóhelyettese és Nagy Attila csetényi polgármester köszöntötte a szülőket és a tanulókat. Ünnepélyünkön megjelent többek között dr. Berczik Ábel helyettes államtitkár, Iszák Tibor a Nemzeti Pedagógus Kar elnökhelyettese és Szauer István, a Veszprémi Tankerületi Központ igazgatója. 
Tanévnyitó ünnepélyünkön fellépett a Zenergia együttes. Iskolánk tanulói táncoltak-énekeltek, az első és a harmadik osztályos tanulók rövid műsort adtak.
A megnyitót színesítette Vallerné Kovács Anna Mária festményeiből rendezett kiállítás iskolánk aulájában.
A rendezvény végén szalagátvágással átadásra került a pályázati támogatásból megújult iskolánk.
Az Európai Unió és Magyarország Kormánya által nyújtott 944.969.354.-Ft támogatásból az EFOP-4.1.2-17-2017-00059 projekt keretében valósult meg a felújítás. A projekt keretében felújításra került a régi épületrész; két új tanteremmel és egy tornateremmel bővült iskolánk. Az intézmény bútorzata, technikai és oktatást segítő eszközei is megújultak. 








 
Vissza