Járványügyi szabályok

Sajnos több tanulócsoportunk, pedagógusunk és diákunk is érintett a koronavírus járvány okozta következményekkel. Intézményünkben azonban szeretnénk minél tovább biztosítani a jelenléti oktatást, ezért a Házirendünk járványügyi intézkedési tervének megfelelően a következő szabályokat vezetem be a mai naptól.
Kedves Szülők! Kedves Diákok!
Sajnos több tanulócsoportunk, pedagógusunk és diákunk is érintett a koronavírus járvány okozta következményekkel. Intézményünkben azonban szeretnénk minél tovább biztosítani a jelenléti oktatást, ezért a Házirendünk járványügyi intézkedési tervének megfelelően a következő szabályokat vezetem be a mai naptól:
•    a tanulók és pedagógusok számára a tanítási órákon ( kivétel testnevelés óra) és a közösségi tereken is kötelező lesz a maszk viselése.
•    A tanulók osztályteremben maradjanak, a pedagógusok váltanak termet.
•    A testnevelés órákat a szabadban kell megtartani, mert így elkerülhető a maszk használat az osztályba járó gyerekek részére.
Köszönöm a megértésüket! Reméljük, mihamarabb csillapodik a járványhelyzet, és visszatérhetünk az iskolai élet kevésbé szabályozott formájához.
Vigyázzunk egymásra!
Galambos Szilvia intézményvezető

 
Vissza