Tájékoztató

Tisztelt Szülők! Tájékoztatom Önöket, hogy a jelenlegi helyzetben fokozott elővigyázatossággal eljárva igyekszünk a megelőzésre fektetni a hangsúlyt. Ezért a tanév végéig MINDEN iskolai programot (ünnepséget - pl. március 15., belföldi/külföldi kirándulást, tábort, erdei iskolát, közösségi rendezvényeket, értekezleteket, fogadóórákat stb.) a tanulók, pedagógusok, dolgozóink és családjaik biztonsága érdekében lemondunk.
Az épületben kiemelt figyelmet fordítunk a fertőtlenítés és takarítás elvégzésére, ezen felül nagy hangsúlyt fektetünk az alapos kézmosásra, kézfertőtlenítésre. 
Kérem Önöket, hogy a betegséggel kapcsolatban kizárólag csak a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon https://koronavirus.gov.hu szereplő információkat vegyék figyelembe!
Fokozottan figyeljenek arra, hogy beteg, lázas tanulót ne küldjenek iskolába! Mindannyiunk elemi érdeke, hogy a fertőzést megelőzzük, ebben kérem az Önök együttműködését és megértését! Kérdés esetén állunk rendelkezésükre telefonos elérhetőségeinken. A helyzettel kapcsolatos, közösségünket érintő aktuális információkat naprakészen osztjuk meg Önökkel közösségi oldalunkon.
Együttműködésüket ez úton is megköszönöm!

 
Vissza