Éneklő Ifjúság minősítő hangverseny

Szívvel és lélekkel énekelve telt a mai délután a Református Egyház gyülekezeti termében az Éneklő Ifjúság minősítő hangversenyen. Hét kórus hozta el magával kis műsorát, hogy megmutassa azt a zsűrinek és a hallgatóságnak.
Éneklő Ifjúság minősítő hangverseny 
Szívvel és lélekkel énekelve telt a mai délután a Református Egyház gyülekezeti termében az Éneklő Ifjúság minősítő hangversenyen. Hét kórus hozta el magával kis műsorát, hogy megmutassa azt a zsűrinek és a hallgatóságnak. Első fellépőként a borzavári és bakonybéli hagyományőrző gyerekek énekeltek közösen bakonyi népdalokat Nagy Tiborné Nyári Ágnes vezetésével. Jutalmuk arany minősítés lett. Harmadikként a csetényi Zengő Varázs Gyermekkar állt a színpadra Mavizer Erzsébet vezetésével, és kapott arany minősítést dalcsokráért. Negyedik fellépők a Csernyei Csalogányok voltak Bakonycsernyéről Bartha Melinda vezetésével. Az ő jutalmuk ezüst minősítés lett. Ötödik énekes csapat Pápáról érkezett és kapott szintén ezüst minősítést. Hatodik fellépő kórus Zalakomárról utazott ide és örülhetett az arany minősítésnek. Dudar énekkara zárta az énekesek sorát és szintén arany minősítést kapott.
A zsűri tagjai: Dr. Kerekesné Pytel Anna, Petheő Balázsné, Nagy Tiborné Nyári Ágnes. Köszönjük az ajándékokat és a szakmai zsűrit a Magyar Kodály Társaságnak, a helyszínt a Református egyháznak és Hajdú Ferenc tiszteletes úrnak, a frissítőt és pogácsát a Szülői Munkaközösségnek és a támogatást a Szivárvány Alapítványnak.
A rendezvényt Mavizer Erzsébet tanárnő szervezte.
Képtár iskolánk Facebook-oldalán >>
Vissza